Beach pebbles zwart

Beach Pebbles zwart zijn prachtige sierstenen met een ronde en enigszins platte vorm. Het siergrind is te bestellen in een big bag van 1m3 en in een mini bag van 0,5m3

Hoeveel heb ik nodig?
Lengte (in meters):
Breedte (in meters):
Ophoging (hoogte) in meters:
Berekenen
U heeft in totaal 0 m3 nodig (+/- 0 kg)
(rekening houdend met 10% extra ivm inklinking en verlies)
Hiervoor heeft u nodig:
- 0 Big-Bag(s)
- 0 Mini-Bag(s)

Uitstraling

Beach Pebbles zwart hebben een diep antraciete / donkergrijze kleur en zijn in natte toestand zelfs zwart. Door de mooie ronde én licht platte vorm zijn de Beach Pebbles zeer prettig beloopbaar en hebben ze een zeer stijlvolle en luxe uitstraling.

Formaten

De meest populaire formaat is 8/16. Daarnaast zijn de beach pebbles zwart ook in de formaten 5/8 en 16/25 verkrijgbaar.

Toepassingen 

Het is een prachtige grindsoort voor sierpaden of looppaden. En door de hardheid ook zeer geschikt op de oprit. Beach Pebbles zwart wordt ook gebruikt als decoratief onderdeel in de tuin.

Levering 

Wij leveren standaard de Beach Pebbles binnen 4 werkdagen in heel Nederland voor een scherpe prijs.

Advies nodig?

Twijfelt u of dit de juiste grindsoort voor uw project is? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

------------

Veelgestelde vragen over Beach Pebbles

 

Wat zijn beach pebbles?

Beach pebbles zijn gladde, afgeronde stenen die van nature voorkomen en meestal te vinden zijn op stranden of langs rivierbeddingen. Ze hebben een karakteristieke ronde vorm door het natuurlijke schuurproces van water en zand.

Welke kleuren komen voor bij beach pebbles?

Beach pebbles komen voor in een scala aan kleuren, waaronder grijs, beige, bruin, rood, zwart en wit. De kleur varieert afhankelijk van de samenstelling van mineralen in de betreffende regio.

Waar worden beach pebbles voor gebruikt in landschapsontwerp?

Beach pebbles worden vaak gebruikt in landschapsarchitectuur voor decoratieve doeleinden, zoals in tuinen, paden, opritranden, waterpartijen en als bodembedekking. Ze voegen natuurlijke schoonheid en textuur toe aan buitenruimtes.

Zijn beach pebbles geschikt voor gebruik in waterpartijen?

Ja, beach pebbles zijn uitstekend geschikt voor gebruik in waterpartijen, zoals fonteinen, vijvers of watertuinen. Hun gladde en ronde vorm creëert een rustgevend effect en ze dienen als een natuurlijke bodembedekking.

Zijn er verschillende maten beach pebbles beschikbaar?

Ja, beach pebbles zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van kleine kiezels tot grotere stenen. De maatkeuze hangt af van het beoogde gebruik, waarbij kleinere pebbles geschikt zijn voor fijne details en grotere pebbles voor opvallende accenten.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »