Straatzand kopen

Straatzand wordt ook wel spuitzand, zeezand of ophoogzand genoemd en wordt gebruikt als ophoging bij straatwerk.

Hoeveel heb ik nodig?
Lengte (in meters):
Breedte (in meters):
Ophoging (hoogte) in meters:
Berekenen
U heeft in totaal 0 m3 nodig (+/- 0 kg)
(rekening houdend met 20% extra ivm inklinking en verlies)
Hiervoor heeft u nodig:
- 0 Big-Bag(s)
- 0 Mini-Big-Bag(s) of
- 0 m3 losgestort

Zand nodig voor bestrating?

Dan bent u bij Transportbedrijf Bakker aan het juiste adres. wij verkopen straatzand in bigbag of Losgestort

Benodigde hoogte zandbed?

Bij het aanleggen van een terras of looppad is 10 a 15 cm straatzand meestal voldoende (afhankelijk van de ondergrond). Wanneer het bedoeld is als oprit voor auto's adviseren wij een laag aan te brengen van 20 a 25 cm dikte.
Ook kan je kiezen voor een funderingslaag van +/- 20 cm menggranulaat (gebroken puin) met daarop een straat laag zand van +/- 10 cm die je kan afrijen.

Straatzand bestellen tegen de laagste prijs

Wij zijn online de goedkoopste. Hoe dat kan? Wij beschikken over eigen vrachtwagens en door grote volumes vervoeren wij zeer efficient. Zie je online een goedkopere aanbieder (inclusief verzendkosten) dan vernemen wij dat graag.

bigbag vullen straatzand

Straatzand, spuitzand, zeezand of ophoogzand

De begrippen straatzand, spuitzand, zeezand en ophoogzand worden veel door elkaar gebruikt. Al deze zandsoorten worden gebruikt als ophoging voor straatwerk. Voor particulieren adviseren wij echter om straatzand te gebruiken omdat dit de meest schone variant is. Zo zitten er bij ophoogzand vaak nog leemresten tussen het zand.

Omdat wij via onze webshop met name aan de particuliere markt leveren hebben wij voor het straatwerk enkel straatzand in onze webshop opgenomen.