Cappuccino Split bestellen

Cappuccino split is een warme siersplit met gemengde kleuren.

Kleur

Cappuccino split heeft een mengeling van beige en bruin-roze tinten.

Toepassing

Het split is zeer geschikt voor siervakken en tuinpaden. Doordat het split een goede hardheid heeft en omdat het bestaat uit marmerkiezels en kalksteen kan het split ook gebruikt worden voor de oprit of parkeerplaats.

Levering

Cappuccino split kan geleverd worden door heel Nederland binnen vier werkdagen voor een scherpe prijs.

Advies nodig bij bestellen? 

Twijfelt u of dit de juiste splitsoort voor uw project is? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen over Cappuccino Split

Wat is Cappuccino Split en wat zijn de belangrijkste kenmerken?

Cappuccino Split is een warme siersplit met gemengde kleuren. Deze siersplit wordt vaak gebruikt voor landschapsarchitectuur en tuinontwerp vanwege zijn esthetische en functionele eigenschappen. Enkele belangrijke kenmerken van Cappuccino Split zijn:

 • Natuurlijke uitstraling: Cappuccino Split heeft een natuurlijke uitstraling die bijdraagt aan een organische en aantrekkelijke uitstraling van tuinen en landschappen.
 • Diverse kleuren: Dit type siersplit heeft een mengeling van warme kleuren, waaronder bruin, beige en crème, waardoor het goed past bij verschillende stijlen en kleurenschema's.
 • Duurzaamheid: Cappuccino Split is duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor het lang meegaat zonder veel onderhoud.

Waar kan ik Cappuccino Split gebruiken in mijn landschapsontwerp?

Cappuccino Split kan op verschillende manieren worden gebruikt in landschapsontwerp. Hier zijn enkele toepassingen:

 • Tuinpaden: Cappuccino Split kan worden gebruikt om aantrekkelijke tuinpaden te creëren. De verschillende kleuren geven een unieke uitstraling aan de paden.
 • Oprit: Het is een duurzame keuze voor opritten, omdat het bestand is tegen zware belasting en de kleuren elegantie toevoegen aan de ingang van uw huis.
 • Decoratieve accenten: Cappuccino Split kan worden gebruikt als decoratieve accenten rond plantenbedden, vijvers of andere landschapselementen.

Hoe kan ik Cappuccino Split het beste onderhouden?

Het onderhouden van Cappuccino Split is eenvoudig en vereist niet veel inspanning. Hier zijn enkele tips voor het onderhouden van deze siersplit:

 • Onkruidcontrole: Houd onkruid onder controle door regelmatig onkruid te verwijderen om te voorkomen dat het de esthetiek van de Cappuccino Split verstoort.
 • Reiniging: Af en toe schoonmaken met een bezem of bladblazer helpt om vuil en bladeren te verwijderen, waardoor de kleuren helder blijven.
 • Nivelleren: Zorg ervoor dat de Cappuccino Split gelijkmatig ligt door af en toe te egaliseren met een hark.

Is Cappuccino Split milieuvriendelijk?

Ja, Cappuccino Split kan als milieuvriendelijk worden beschouwd, omdat het een natuurlijk materiaal is dat meestal wordt gewonnen uit steengroeven. Het heeft de volgende milieuvriendelijke kenmerken:

 • Natuurlijk product Cappuccino Split is een natuurlijk gesteente dat geen schadelijke chemicaliën bevat, wat gunstig is voor het milieu.
 • Duurzaamheid: Het duurzame karakter van Cappuccino Split betekent dat het niet vaak hoeft te worden vervangen, wat grondstoffen bespaart.
 • Waterdoorlatendheid: Cappuccino Split is waterdoorlatend, wat helpt bij de natuurlijke afvoer van regenwater, wat gunstig is voor het milieu.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »