Compost Bestellen

Compost is het product dat ontstaat na ontbinding van organisch materiaal (d.w.z. van plantaardige of dierlijke oorsprong).

Hoeveel heb ik nodig?
Lengte (in meters):
Breedte (in meters):
Ophoging (hoogte) in meters:
Berekenen
U heeft in totaal 0 m3 nodig (+/- 0 kg)
(rekening houdend met 20% extra ivm inklinking en verlies)
Hiervoor heeft u nodig:
- 0 Big-Bag(s)
- 0 Mini-Big-Bag(s) of
- 0 m3 losgestort

Waarom moet ik compost gebruiken?

Compost verbetert de bodemstructuur, levert voeding en organisch materiaal. Het is uitstekend geschikt voor het bemesten van uw borders of het verrijken van uw grond. Dit verrijken bereikt u door het mengen van compost met de aanwezige grond. Voor het ophogen van uw tuin is tuinaarde/zwarte grond het beste.

Luchtige grond

Compost geeft na het doormengen met de bestaande grond een humusrijke bodemstructuur. Dit houdt in dat de compost de grond weer los en luchtiger maakt. Het gevolg hiervan is een betere waterdoorlating en zuurstof toevoer zodat uw planten optimaal voeding uit de grond kunnen halen. Als de grondlaag in uw tuin door de compost gelucht wordt krijgen beestjes zoals wormen en pieren ook een betere leefomgeving wat weer goed is voor uw beplanting.

Waar bestaat compost uit

Compost bestaat uit plantaardige resten zoals grasmaaisel, bladeren en snoeihout, deze zijn door micro-organismen bijna tot humus afgebroken. Compost is een goede natuurlijke vervanger van kunstmest.

Wij leveren in heel Nederland tegen de scherpste prijs

Wij leveren compost in bigbags van 1 M3 en los gestort met kiepauto. Doordat wij met eigen vervoer grote hoeveelheden verzetten leveren wij tegen een scherpe prijs. En ook nog eens zonder verzendkosten!