Alpengrind kopen

Alpengrind bestellen? Wij leveren deze prachtige siersteen in heel Nederland. Wij leveren snel en tegen een scherpe prijs. Bestellen kan eenvoudig online. Verkrijgbaar in big bags van 1m3 en mini bags van 0,5m3

Alpengrind is zoals de naam al aangeeft afkomstig uit het Alpengebied. Het is een mooie ronde siergrind met een mengeling van zachte kleuren. Door de ronde vorm is het prettig beloopbaar. Het is ook hard genoeg voor op de oprit. De voornaamste kleuren zij

Lees meer

Alpengrind, een prachtig siergrind met een natuurlijke uitstraling van licht kleuren

Lees meer

Hoeveel heb ik nodig?
Lengte (in meters):
Breedte (in meters):
Ophoging (hoogte) in meters:
Berekenen
U heeft in totaal 0 m3 nodig (+/- 0 kg)
(rekening houdend met 10% extra ivm inklinking en verlies)
Hiervoor heeft u nodig:
- 0 Big-Bag(s)
- 0 Mini-Bag(s)

Wat is Alpengrind?

Alpengrind is zoals de naam al aangeeft afkomstig uit het Alpengebied. Het is een mooie ronde siergrind met een mengeling van zachte kleuren. Door de ronde vorm is het prettig beloopbaar. Het is ook hard genoeg voor op de oprit. De voornaamste kleuren zijn grijs, beige, creme en antraciet. 

Alpengrind herkomst

Hoe dik aanleggen?

Wij adviseren onze een laag van 5 a 10 cm aan te brengen (iets meer dan tegeldikte) Per bigbag kunt u op deze manier tussen de 10 en 20 vierkante meter aanleggen.

Hoeveel Alpengrind in een Big Bag?

Onze Big Bags hebben een volume van 1 m3 en een volume van 0,5 m3. 1 big bag alpengrind staat ongeveer gelijk aan 1500 kilo. 1 mini bag van 0,5m3 staat ongeveer gelijk aan 750 kilo.

Kies voor de beste prijs

Wij online tot de goedkoopste aanbieders van Alpengrind. Doordat wij grote hoeveelheden met eigen vervoer verplaatsen houden wij de prijzen laag. Let bij het doen van een online vergelijking dat onze bigbags 1500kg wegen. 

alpengrind nat

alpengrind nat

Natuurlijk gerond

Alpengrind is rond van vorm, en is natuurlijk gerond. Dat wil zeggen dat de ronde vorm door natuurlijke sluitage in de alpen is ontstaan en er geen bewerking meer aan is gedaan.

Levering in heel Nederland

Wij leveren in heel Nederland voor een scherpe prijs!

Advies nodig?

Twijfelt u over Alpengrind of betongrind (ongeveer dezelfde kleurstelling) of weet u niet welk formaat u moet kiezen. Onze adviseurs geven u graag advies.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »